Felhívás a fiatalokhoz – az idei Március 15-e 12 pontja

Felhívás a fiatalokhoz – az idei Március 15-e 12 pontja

Bár a COVID-19 koronavírus nem a fiatalokra veszélyes igazán, rajtuk is múlik terjedése – fogalmaz Csüri Fanni, a Szóval győzni kommunikációs bajnokság tavalyi különdíjasa.

A Ciszterci Szent István Gimnázium végzős diákja Facebook oldalán 12 pontban foglalta össze gondolatait arról, hogy mi egy felelős fiatal dolga a kialakult veszélyhelyzetben.

Az idei Március 15-e a mi forradalmunk, csatlakozzatok mozgalmamhoz minél többen, legyünk felelős állampolgárai a társadalmunknak! – fogalmazott. A tanácsokat, amelyek között a hamis hírek terjesztésétől, a bulizástól, a pazarlástól óv, az otthonmaradásra, az idősek és betegek segítésére buzdít, a tanulás és a személyes higiénia fontosságára figyelmeztet, blogunkban olvashat részletesen.

Csüri Fanni 12 pontja rendkívül aktuális. Amint arról közleményünkben olvashatnak: a kialakult pandémiás helyzetre vonatkozó rendkívüli óvintézkedésekre, és Magyarország Kormánya által, a belügyminiszter és az operatív törzs javaslatára kihirdetett rendkívüli jogrendre és vészhelyzetre tekintettel a Prosperis Alba – egyelőre pótidőpont nélkül – elhalasztja a Szóval Győzni Kommunikációs Bajnokság idei döntőjét.

(Fotó: Facebook, a szerző oldala)