PROA STARTUP workshop

PROA STARTUP workshop

A Prosperis Alba Kutatóközpont és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar „PROA STARTUP workshopot”, problémamegoldó és startup ötletgeneráló műhelymunkát szervez székesfehérvári középiskolás diákokból álló csapatoknak.

A székesfehérvári középiskolás fiataloknak biztosítunk lehetőséget, hogy megfogalmazhassanak egy problémát a saját környezetükből, amit először megoldandó feladattá, majd ötletté formálnak, s átültetnek egy startup korai fázisú, innovatív ötleten alapuló vállalkozási formába, üzletfejlesztési modellbe. A cél, hogy ötletükkel hozzájáruljanak a saját környezetük, a városunk életének jobbá tételéhez, valamint megismerkedjenek a startupok világával.

A program sajtónyilvános meghirdetésére 2019. szeptember 17-én 10.00 órakor került sor az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, Mérnöki Intézet K épületében, melyen részt vett Dr. habil Györök György Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar dékánja, Veres Richárd Prosperis Alba Kutatóközpont tudományos konzulense és Saller Szilvia business management / life coach.

A programra jelentkezni az esemény weboldalán lehet:

www.startup.amk.uni-obuda.hu

Jelentkezési határidő: 2019. október 11., péntek

Egy előválogatót követően a workshopra bejutott csapatok 2019. október 21. napján 16.00 órakor az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán személyesen találkoznak a sorsolás útján kiválasztott coachokkal, akik az egy órás előzetes felkészülés és a workshop ideje alatt segítik majd a diákok munkáját.

A PROA STARTUP workshopra 2019. november 8-án pénteken, 14.00 órától – 20.00 óráig a Hiemer-ház Báltermében kerül majd sor.

Fotók: Óbudai Egyetem